Populair

Wie zijn we?

DSC03347-min

De ouderraad is een enthousiast team van ouders en leerkrachten. Samen geven we vorm aan een toffe school waar kinderen zich goed voelen.

De ouderraad is een vereniging voor ALLE ouders. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan vergaderingen. Idealiter is er uit elke klas een ouder die zijn/haar schouder mee onder deze werking zet.

Tijdens de vergaderingen wisselen we idee├źn uit, worden schoolprojecten toegelicht, behandelen we vragen van ouders, zoeken we naar oplossingen, plannen we onze activiteiten ...

Ouderraad = samen toffe school maken!

Hoe werkt de ouderraad?

De ouderraad komt een 5-tal keer per jaar samen.

De leden verdelen zich in verschillende werkgroepen, die vorm geven aan verschillende activiteiten. De werkgroepen komen apart samen i.f.v. organisatie van de activiteit.

De helpende handen houden zich paraat om ondersteuning te geven bij het organiseren van de activiteiten of kleinere opdrachtjes op vraag van school.

Ouderraad = bijdragen tot een positieve uitstraling van de Centrumschool!

Wat is de ouderraad niet?

De ouderraad heeft een breed werkingsspectrum maar kan en mag echter niet alle problemen aanpakken. Bij onderstaande zaken neem je beter contact op met de leerkracht en/of directie:

• Individuele problemen: individuele problemen vragen een individuele aanpak. Hoe belangrijk ze ook zijn, ze kunnen niet aan bod komen in de ouderraad.
  • Het pedagogisch project van de school: de ouderraad kan het pedagogisch project van de school niet in vraag stellen. Dit wordt volledig door de school zelf bepaald.

Ouderraad = vorm geven aan het reilen en zeilen van de school van jouw kind!

Benieuwd? Interesse?

Aarzel niet en stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of spreek leden ouderraad aan of neem contact via facebook