Populair

Inschrijving kinderrommelmarkt

Knipsel1

De kinderrommelmarkt gaat dit jaar door op 6 mei 2018.

De kinderrommelmarkt is bestemd voor de verkoop van speelgoed, boeken, puzzels, stripverhalen, fietsen, steps, films, games en veel meer … Kinderkledij en babyuitzet kan niet verkocht worden op de kinderrommelmarkt.

Praktische info:

- inschrijven voor 27 april 2018

- €2.5 per meter, min. 2 meter per stand

- klaarzetten vanaf 12u30

- alle kinderen kunnen inschrijven én worden begeleid door een volwassene

- betalen op het rekeningnummer BE24 6526 4030 2338 met vermelding van 'naam + aantal meter'

Inschrijven? Klik op onderstaande afbeelding!

inschrijving rommelmarkt

Algemeen reglement kinderrommelmarkt? Klik hier.

Inschrijving sponsor centrumschool Kuurne

Door het invullen van dit formulier word je sponsor!

Betalen kan op het rekeningnummer BE24 6526 4030 2338 met vermelding van '(bedrijfs)naam + sponsporbedrag'.

Formulier sponsorpakket

Sponsorpakket 2018

Interesse? Meld je aan.

Info:
Een sponsorjaar loopt van schoolfeest tot schoolfeest. We vieren dit jaar feest op 3 juni.
De tegenprestatie is verschillend per sponsorpakket.
Gemaakte engagementen gaan pas in NA BETALING van het vooropgestelde sponsorbedrag.

sponsorpakket

We zijn ervan overtuigd dat elk pakket voor jou een interessante opportuniteit kan zijn.