Populair

Fotowedstrijd

Zet een sponsor in de kijker!

Neem een leuke foto en zet hiermee een sponsor in de kijker. De foto met de meeste likes wint!

Wat kan je winnen?

• De prijs is een BONGO Familie cadeaubon, ter waarde van 59,90 euro.

Hoe deelnemen?

• Stuur je foto via messenger naar ‘ouderraad Centrumschool’.
  • Like de facebook pagina van ouderraad centrumschool Kuurne.
  • Like het fotoalbum (waarin alle foto’s worden verzameld).
  • Verzamel zo veel mogelijk likes voor je foto.
  • Publicatie album start op 03 april 2019 en eindigt op 24 april 2019!

Voorwaarden foto’s:

• De foto moet een sponsor (logo, winkel, kantoor, product, ...) duidelijk in kaart brengen. Je mag hierin creatief zijn. Je moet dus niet speciaal langs gaan bij een sponsor, er moet geen persoon op staan. Als de foto maar duidelijk maakt wie de sponsor is.
  • Enkel foto’s van deelnemende sponsors maken kans om te winnen. De lijst van deelnemende sponsors kan je onderaan terugvinden.

Wedstrijdverloop:

• Start op woensdag 06 maart 2019 - tijd tot en met zondag 31 maart om foto’s in te sturen.
  • Publicatie van album op woensdag 03 april.
  • Tijd tot en met dinsdag 24 april om zo veel mogelijk likes op je foto in het album te verzamelen.
  • Bekendmaking winnaar ten laatste op 27 april 2019. Afhalen prijs op rommelmarkt ‘Centrumschool rommelt’ op 28 april 2019.

Wedstrijdreglement:

Het volledige wedstrijdregelment kan je hier lezen.

Enkel als alle stappen worden uitgevoerd is je deelname geldig!

Lijst met deelnemende sponsors: